Nieuws - Voetbalvereniging Bato Winschoten

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Sponsor Uitgelicht - Harkels Craftroom

30 november 9:45  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Harkels Craftroom.meer »

111x gelezen

Sponsor Uitgelicht - Spar Nicolai Winschoten

27 november 12:00  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Spar Nicolai Winschoten. meer »

169x gelezen

PUBQuiz 10 november 2023

2 november 15:15  De Bingo is vanwege Bingoactiviteiten bij andere clubs verplaatst naar een andere datum. Hiervoor hebben we besloten toch iets te gaan doen op 10 november. meer »

71x gelezen

Hoofdbestuur vv BATO neemt afscheid van leden en verwelkomt nieuw lid

31 oktober 8:45  Gisteravond, 30 oktober, vond de algemene ledenvergadering plaats. De vergadering die vooral in het teken stond van het (her)kiezen van het hoofdbestuur. Pascal Spijker (voorzitter), Martin Adam (algemeen bestuurslid) en Elly van Dijk (penningmeester, had al een stap terug gedaan) hebben te kennen gegeven dat hen niet herkiesbaar zijn voor het nieuwe hoofdbestuur. Voor de vacatures van het voorzitterschap en penningmeester hadden we intern leden die deze rol op zich willen pakken. Extern kwam er een aanmelding binnen voor de vacature van algemeen bestuurslid.meer »

1047x gelezen

Algemene ledenvergadering SV Bato voetbal 16 oktober 2023

16 oktober 12:30  Op 16 oktober 2023 is er een ingelaste ledenvergadering geweest in verband met het kiezen van een nieuw bestuur. meer »

46x gelezen

Wij zoeken jou! 🫵

3 oktober 8:45  Heb je tijd over en lijkt het je leuk om een steentje bij te dragen aan onze mooie vereniging? Wij zoeken (gezellige) aanpakkers die graag in onze kantine de bezoekers willen voorzien van een hapje en/of een drankje. Lijkt dit je wat? Neem dan snel contact op met ons via een privébericht of een mailtje naar kantine@vvbato.nl

152x gelezen

Info omtrent jeugd vv Bato

3 augustus 12:00  Nog even geduld en dan kunnen ook onze jeugdleden weer de wei in. We hebben voor dit seizoen maar liefst 22 jeugdteams ingeschreven. Belangrijke zaken om te weten voor het aankomende seizoen kun je in dit bericht lezen.meer »

424x gelezen

Voorbereiding Senioren vv Bato

2 augustus 17:15  Na anderhalf maand zomerstop is het voor onze selectie aanstaande zaterdag weer tijd om te beginnen. Een trainingsdag met een ochtend en middag sessie wordt in de avond afgesloten met een etentjemeer »

174x gelezen

Vacature Trainer 2e elftal vv Bato

5 juni 20:00  Voor het voetbalseizoen (2023-2024) is de voetbalvereniging Bato uit Winschoten op zoek naar een ambitieuze trainer voor het 2e elftal. v.v Bato is een vereniging waar plezier, veiligheid en prestatie de kernwaarden zijn van ongeveer 400 leden uit Winschoten. Ons 2e elftal zal volgend seizoen uitkomen in de reserve 5e klasse. Vanuit de huidige JO19-1 zullen er veel spelers aansluiten bij de seniorentak van onze vereniging.meer »

751x gelezen

BATO wenst Dylan Adam veel succes vandaag!

6 mei 11:00  Vandaag is het zover, de E-Divisie Cup Final. Nu denken jullie: "E-Divisie Cup? Wat is dat? De E-Divisie Cup is een toernooi waar FIFA (22) spelers aan deelnemen namens een betaald voetbal organisatie. In Dylan zijn geval natuurlijk voor FC Groningen. meer »

391x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!