Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Hier zijn de dames van Bato VR1 (18+) 7 tegen 7!

Gisteren, 26 september 12:30  Het Vrouwen 1-team verdedigt dit seizoen voor het eerst de clubkleuren van Bato. Op woensdagavond als bij de overige teams de lichten al uit zijn en de luiken dicht, stappen de dames het trainingsveld op om zich voor te bereiden op de vrijdagse toernooi-avonden. Tijdens het oefentoernooi in Veelerveen hebben we gemerkt dat we op een aantal onderdelen nog een klein beetje trainingsarbeid te verrichten hebben. Maar de beide trainers zijn er van overtuigd dat dit helemaal gaat lukken en dat dan minimaal de Champions League in zicht komt.meer »

130x gelezen

VV BATO Zaterdag 1 op weg naar……

22 september 14:45  Met een nieuwe staf en een zeer grote selectie , waaronder een aantal nieuwe spelers, zijn we op de ´trein´ gestapt op naar……. De jeugd van VV BATO is vol in bloei en het leeft meer dan ooit. Waar het vaak andersom is, kijken de senioren nu juist naar beneden en realiseren zich dat wat de jeugd nu neerzet dit iets is wat bij de senioren door zal moeten bloeien. meer »

270x gelezen

En toen was er ineens een meidenteam MO17-1 bij Bato.

19 september 11:00  Op deze manier zou je het kort kunnen samenvatten, want het ontstaan van de huidige MO17-1 is razendsnel gegaan. We gaan terug naar mei van dit jaar als 4 meiden van de JO17-2 aangeven dat ze graag met een meidenteam de komende competitie in willen. Er wordt via social media een aantal oproepen geplaatst en rond half juni gaat het ineens rap: 11 meiden maken in een paar dagen tijd de overstap van een andere club naar de witblauwen. Als vervolgens na de zomerstop 2 meiden van de JO15-2 en 1 van de JO15-1 een paar keer meetrainen met MO17-1 en de overstap maken van gemengd naar puur meidenvoetbal, staat er ineens een team van 18 gemotiveerde meiden aan de start van de competitie. Het team werkt de trainingen 2x per week af onder leiding van Esmee Blik en Danny Hoekzemameer »

502x gelezen

VV BATO zoekt Jeugdscheidsrechters

15 september 10:45  Bato is groeiende! En daar zijn we trots op. We hebben elk jaar weer meer jeugdteams die op de zaterdag wedstrijden spelen. Voor deze jeugdwedstrijden hebben we clubscheidsrechters, alleen is deze lijst met scheidsrechters niet groot. Met de groei van het aantal teams merken we dat het moeilijk is om elke wedstrijd te voorzien van een arbiter. Het probleem is nu dermate groot dat we vanaf dit seizoen wedstrijden niet rond gaan krijgen. Daarom willen we en gaan we een beroep doen op jullie als ouders/verzorgers.meer »

376x gelezen

BATO de grote (morele) winnaar van afgelopen week

14 september 13:15  Afgelopen week stond vooral in het teken van de Winschoter Derby. VV BATO en WVV stonden maar liefst 4x tegenover elkaar! Onze JO19 moest uit spelen op sportpark WVV. Zondag 3, JO13-1 en het eerste elftal speelden allemaal thuis op ons sportpark. Mooie affiches waar spelers van beide Winschoter clubs altijd naar uitkijken.meer »

655x gelezen

Vanavond: Bekerwedstrijd VV BATO 1 - WVV ZAT 1

13 september 11:15  Matchday! Vanavond om 19.30u staat de derby van Winschoten op het programma. meer »

107x gelezen

Even voorstellen: Vernieuwde jeugdcommissie

31 augustus 15:30  De afgelopen jaren verliep het voetbalseizoen geheel anders dan dat we graag hadden gezien. De reden hiervoor hoeft niet genoemd te worden, dat is al wel bekend. Dit zorgde voor beperkingen in het geen wat we het liefst doen, voetballen, maar bood ook nieuwe mogelijkheden. Zodra de mensen in Winschoten ruimte kregen om te mogen sporten heeft de club dit met beide handen aangegrepen. Veel jeugd, lid of geen lid van de club, kwamen deelnemen aan de vele carrouseltrainingen die werden georganiseerd. In tegendeel tot veel verenigingen in de regio is vv BATO gegroeid in haar leden tijdens en na de pandemie. Hier zijn wij als club erg trots op. Gelukkig is op dit moment het 'oude normaal' terug en is het seizoen vol goede moed gestart!meer »

854x gelezen

Alle jeugd weer van start ✅️

29 augustus 10:45  Afgelopen week zijn de eerste jeugdtrainingen weer van start gegaan. Vanaf vanavond start ook de jongste jeugd weer. meer »

76x gelezen

JO8-1 "kampioen" in de 1e klasse 🏆

6 juni 12:00  Vandaag werd er gewonnen van Wildervank. Het prachtige seizoen werd vandaag afgesloten met een prachtige tour door Winschoten in mooie oude brandweerwagens van de SOB Winschoten. Onderweg werden de spelers getrakteerd op een soft ijsje van Snackbar Menno. meer »

202x gelezen

Bato 3 zegeviert tegen THOS 2 en neemt afscheid van André Oosterhuis en Erik Vogel

6 juni 11:45  Zondag 5 Juni stond voor de mannen van het derde de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. THOS 2 kwam zondag op bezoek aan de Sint Vitusholt. De mannen van Klaas Drent wisten de wedstrijd te winnen met 4-1.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!