Nieuws - Voetbalvereniging Bato Winschoten

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

BATO wenst Dylan Adam veel succes vandaag!

6 mei 11:00  Vandaag is het zover, de E-Divisie Cup Final. Nu denken jullie: "E-Divisie Cup? Wat is dat? De E-Divisie Cup is een toernooi waar FIFA (22) spelers aan deelnemen namens een betaald voetbal organisatie. In Dylan zijn geval natuurlijk voor FC Groningen. meer »

228x gelezen

Save the date; 30-06-2023 (vrijdag)

26 april 12:00  Er komt een topwedstrijd aan op ons sportpark! meer »

66x gelezen

Na vele jaren weer een Schoolvoetbal-toernooi in Winschoten

21 april 16:30  Woensdag 12 en 19 april 2023 zijn twee zeer sportieve dagen geweest aan het Sint Vitusholt op het sportterrein van voetbalvereniging BATO. Zdenek Koning, Dylan Wolthuizen en Niek van Bolhuis, alledrie studenten van het Alfa-college Sport en Bewegen, hebben in samenwerking met Hanna van Geel, sportcoach van Huis voor de Sport Groningen, een schoolvoetbal toernooi georganiseerd voor alle basisscholen uit Winschoten.meer »


Afgelastingen thuiswedstrijden zaterdag 11 maart

10 maart 14:30  Helaas hebben wij het grootste gros thuiswedstrijden van morgen af moeten lasten. Dit door de (voorspelde) weersomstandigheden en de staat van de velden. meer »

577x gelezen

Voor €12,- per ticket naar de FC!

7 februari 16:15  'Het gaait nait aal te best mit de Grunneger FC, moar dat ligt an 't seizoen en dat wordt wel weer oké. Want zo rondom carnaval din kriegen ze smoak te pakken en dai aandere voetbalclubs dai kinnen goan zakjes plakken!" 🎶 Pe en Rinus - Carnaval in't Noorden 🎶meer »

206x gelezen

Nieuw wedstrijdbord aangeboden door Creative People

1 februari 10:45  Een welbekend bord aan de St. Vitusholt voor ons Sportpark is voor velen het wedstrijdbord. Het bord waar de aankomende thuiswedstrijd van ons 1e elftal op staat is in het nieuw gestoken. Al een poosje werd het bord niet meer gebruikt gezien de staat van het bord.meer »

292x gelezen

In Memoriam Rieks van den Bosch

19 januari 22:30  Afgelopen week is bij ons het droevige nieuws binnen gekomen dat Rieks van den Bosch is overleden. Na een kort ziektebed is Rieks in het bijzijn van zijn dierbaren overleden. Rieks is helaas maar 64 jaar geworden.meer »

421x gelezen

2022 🔜 2023 🥂🎆

21 december 21:00   Afgelopen jaar konden we eindelijk het gehele jaar weer doen wat we leuk vinden en goed in zijn. Plezier maken op het voetbalveld. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van het mooiste spelletje.meer »

115x gelezen

Grote Clubactie groot succes voor VV BATO

7 december 15:00  Zoals vorige week bekend werd gemaakt hebben we dit jaar een record te pakken wat betreft het opgelopen bedrag voor de Grote Clubactie. Totaal werd er door de leden vanVV BATO dit jaar maar liefst €2812,32,- opgehaald. Een bedrag wat BATO als club natuurlijk erg goed kan gebruiken in deze tijd. meer »

443x gelezen

Thuiswedstrijden eerste en tweede vervroegd!

2 december 12:30  Aanstaande zaterdag spelen zowel het 1e als het 2e elftal weer een thuiswedstrijd op Sportpark St. Vitusholt. Ditmaal niet om 14.30u maar om 13.00u i.v.m. de wedstrijd van het Nederlands Elftal.meer »

65x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!