Vraag en antwoord over contributie en lidmaatschap.

Wat betaal ik per maand als ik lid word bij de vereniging?

-       Leden betalen op basis van leeftijd en wat ze doen bij de vereniging.

-       Spelende leden onder de 14 jaar betalen €9 per maand of €108 per jaar.

-       Spelende leden onder de 18 jaar betalen €10 per maand of €120 per jaar.

-       Spelende leden van 18 jaar en ouder betalen €11 per maand of €132 per jaar.

-       Donateurs en niet spelende leden met een functie betalen €5 per maand of €60 per jaar.

-       Spelende leden met een functie betalen €7 per maand of €84 per jaar.

Hoe wordt de contributie geïnd bij Bato?

-       De contributie wordt bij Bato geïnd door een derde partij. Deze partij heet Clubcollect.
Het emailadres van deze partij is "support@clubcollectmail.com"
Wordt je lid, dan krijg je van clubcollect een mail om een keuze te maken op welke manier jij de contributie wilt voldoen.
Reageer op deze mail van clubcollect en als er vragen zijn dan kun je via een knop een vraag sturen naar onze penningmeester.
Zij zal dan reageren en antwoorden op al je vragen.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op?

-       Het opzeggen van je lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren. De brief stuur je op naar de ledenadministratie of levert het in bij de bestuurskamer ter attentie van de ledenadministratie. Opzeggen per e-mail kan ook. Stuur een e-mail naar Info@vvbato.nl

-       N.B. Zonder een schriftelijke afmelding wordt je niet uitgeschreven!!!

Wat zijn de gevolgen als ik niet betaal?

-       Als je niet betaald of de incasso gaat mis, dan krijg je eerst een herinnering van Clubcollect. Betaal je dan nog niet, dan krijg je een aanmaning van clubcollect.

-       Betaal je daarna nog steeds niet, dan kan het zijn dat je niet mag voetballen of er kan een andere sanctie volgen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!