Sponsor Uitgelicht

Sponsor Uitgelicht - PrengerHoekman Fysiotherapie

22 januari 15:30  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan PrengerHoekman Fysiotherapiemeer »

Sponsor Uitgelicht - RSE Telecom & ICT

14 december 14:45  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan RSE Telecom & ICT.meer »

Sponsor Uitgelicht - Harkels Craftroom

30 november 9:45  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Harkels Craftroom.meer »

Sponsor Uitgelicht - Spar Nicolai Winschoten

27 november 12:00  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Spar Nicolai Winschoten. meer »