Nieuwe Keeperstrainers VV BATO

8 februari 12:30  Met ingang van het nieuwe seizoen komt Freddy Dijkstra de trainersstaf van VV BATO versterken. Freddy neemt de keepers van de selectie en de bovenbouw onder zijn hoede. Dennis Blaauw wordt keeperstrainer van de jongste jeugdkeepers.meer »

BATO - Damacota het eerste en het tweede thuis!

5 februari 18:45  Aanstaande zaterdag staan ons 1e en 2e elftal tegenover de mannen van Damacota. Net als vorig jaar spelen beide teams te gelijk thuis tegen de Pekelders.meer »

Sponsor Uitgelicht - PrengerHoekman Fysiotherapie

22 januari 15:30  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan PrengerHoekman Fysiotherapiemeer »

Bato jo8-1 trotseert de kou in Vlagtwedde.

20 januari 14:45  Wedstrijdverslag van onze JO8-1 uit tegen vv Westerwolde. meer »

VV BATO schakelt snel en trekt goalgetter Martijn Drent aan als hoofdtrainer

22 december 18:30  Martijn Drent wordt met ingang van het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer van het vlaggenschip van de VV BATO. Ondanks zijn jonge leeftijd van 35 jaar is hij reeds jaren in het bezit van zijn UEFA C diploma en heeft veel ervaring met het trainen van talentvolle jeugdspelers.meer »

BATO 1 en trainersduo Plat en Adam na dit seizoen uit elkaar

20 december 13:15  Afgelopen week vond er een evaluatie plaats tussen het hoofdbestuur en het trainersduo van Bato 1: Erwin Plat en Martin Adam. In goed overleg is besloten om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. meer »

Sponsor Uitgelicht - RSE Telecom & ICT

14 december 14:45  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan RSE Telecom & ICT.meer »

Grote Clubactie wederom een groot succes!

8 december 9:15  Zoals vorige week bekend werd gemaakt hebben we dit jaar een record te pakken wat betreft het opgelopen bedrag voor de Grote Clubactie. Totaal werd er door de leden van VV BATO dit jaar maar liefst €3.381,60 opgehaald. Een bedrag wat BATO als club natuurlijk erg goed kan gebruiken in deze tijd.meer »

Sponsor Uitgelicht - Harkels Craftroom

30 november 9:45  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Harkels Craftroom.meer »

Sponsor Uitgelicht - Spar Nicolai Winschoten

27 november 12:00  v.v. BATO kan (net zoals veel andere clubs) niet bestaan zonder partners en sponsoren. In deze rubriek stelt de sponsor zich aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Spar Nicolai Winschoten. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!