Thuiswedstrijden eerste en tweede vervroegd!

2 december 12:30  Aanstaande zaterdag spelen zowel het 1e als het 2e elftal weer een thuiswedstrijd op Sportpark St. Vitusholt. Ditmaal niet om 14.30u maar om 13.00u i.v.m. de wedstrijd van het Nederlands Elftal.meer »

Jeugdleden vv Bato op bezoek bij Sinterklaas in de Klinker

Grote Clubactie - Papieren Loten

3 november 11:00  PAPIEREN LOTEN VERKOCHT? LEVER DE BOEKJES DAN IN VOOR 15 NOVEMBER!meer »

JO17 KAMPIOEN 1ste fase

24 oktober 9:45   Met veel oude bekende jongens en een aantal nieuwe jongens voor Michel en mij, begon het nieuwe seizoen. Waar we beginnen in de 2e klasse. Voor sommigen is dit een paar stapjes omhoog en voor anderen bekent terrein. Met een grote groep (aan het begin te groot) begonnen we met de trainingen. Na wat puzzelen was het gelukt de groep iets uit te dunnen en konden we nadenken over de eerste fase van dit seizoen. Ook dit is nieuw dit jaar. Hoe zou dit allemaal precies werken, wanneer ben je kampioen, hoe kun je promoveren of degraderen etc. Tja.... "wie zain't ook allemoal wel, eerst mor op noar de eerste wedstried".meer »

JO11-2 KAMPIOEN!

14 oktober 9:15  Zaterdag 8 oktober is de onder 11-2 kampioen geworden in de eerste fase van de KNVB Zwaluwen Jeugd competitie.meer »

Hier zijn de dames van Bato VR1 (18+) 7 tegen 7!

26 september 12:30  Het Vrouwen 1-team verdedigt dit seizoen voor het eerst de clubkleuren van Bato. Op woensdagavond als bij de overige teams de lichten al uit zijn en de luiken dicht, stappen de dames het trainingsveld op om zich voor te bereiden op de vrijdagse toernooi-avonden. Tijdens het oefentoernooi in Veelerveen hebben we gemerkt dat we op een aantal onderdelen nog een klein beetje trainingsarbeid te verrichten hebben. Maar de beide trainers zijn er van overtuigd dat dit helemaal gaat lukken en dat dan minimaal de Champions League in zicht komt.meer »

VV BATO Zaterdag 1 op weg naar……

22 september 14:45  Met een nieuwe staf en een zeer grote selectie , waaronder een aantal nieuwe spelers, zijn we op de ´trein´ gestapt op naar……. De jeugd van VV BATO is vol in bloei en het leeft meer dan ooit. Waar het vaak andersom is, kijken de senioren nu juist naar beneden en realiseren zich dat wat de jeugd nu neerzet dit iets is wat bij de senioren door zal moeten bloeien. meer »

En toen was er ineens een meidenteam MO17-1 bij Bato.

19 september 11:00  Op deze manier zou je het kort kunnen samenvatten, want het ontstaan van de huidige MO17-1 is razendsnel gegaan. We gaan terug naar mei van dit jaar als 4 meiden van de JO17-2 aangeven dat ze graag met een meidenteam de komende competitie in willen. Er wordt via social media een aantal oproepen geplaatst en rond half juni gaat het ineens rap: 11 meiden maken in een paar dagen tijd de overstap van een andere club naar de witblauwen. Als vervolgens na de zomerstop 2 meiden van de JO15-2 en 1 van de JO15-1 een paar keer meetrainen met MO17-1 en de overstap maken van gemengd naar puur meidenvoetbal, staat er ineens een team van 18 gemotiveerde meiden aan de start van de competitie. Het team werkt de trainingen 2x per week af onder leiding van Esmee Blik en Danny Hoekzemameer »

VV BATO zoekt Jeugdscheidsrechters

15 september 10:45  Bato is groeiende! En daar zijn we trots op. We hebben elk jaar weer meer jeugdteams die op de zaterdag wedstrijden spelen. Voor deze jeugdwedstrijden hebben we clubscheidsrechters, alleen is deze lijst met scheidsrechters niet groot. Met de groei van het aantal teams merken we dat het moeilijk is om elke wedstrijd te voorzien van een arbiter. Het probleem is nu dermate groot dat we vanaf dit seizoen wedstrijden niet rond gaan krijgen. Daarom willen we en gaan we een beroep doen op jullie als ouders/verzorgers.meer »

BATO de grote (morele) winnaar van afgelopen week

14 september 13:15  Afgelopen week stond vooral in het teken van de Winschoter Derby. VV BATO en WVV stonden maar liefst 4x tegenover elkaar! Onze JO19 moest uit spelen op sportpark WVV. Zondag 3, JO13-1 en het eerste elftal speelden allemaal thuis op ons sportpark. Mooie affiches waar spelers van beide Winschoter clubs altijd naar uitkijken.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!