Met de supportersvereniging naar Drouwenerzand

16 maart 2022 11:15

Afgelopen week heeft onze supportersvereniging V.V. BATO formulieren uitgedeeld om uw zoon of dochter aan te melden voor een leuke dag uit. Heeft u het formulier niet ontvangen? Dan kunt u deze downloaden onderaan dit item.

Wat: De supportersvereniging Bato organiseert een dagje naar Attractiepark Drouwenerzand.

Voor Wie: Het dagje attractiepark is voor alle jeugdleden van 6 jaar t/m 12 jaar.

Wanneer: De datum van deze leuke dag is vrijdag 6 mei 2022.

We vertrekken ’s ochtends om 10:00 uur van het Bato-voetbalveld en verwachten  ’s middags rond 17:00 uur weer terug te zijn.

Kosten: Je betaalt voor dit dagje uit slechts € 5,-. (bij opgave betalen)

Als je mee wilt:

Lever dan uiterlijk 24 maart 2022 het strookje onderaan het formulier in bij iemand van de supportersvereniging. Wij zijn in de week van 21 t/m 24 maart 2022 rondom de trainingen aanwezig op het voetbalveld.

Let op: na 24 maart 2022 kun je je niet meer opgeven en kun je dus niet meer mee met deze leuke dag.

Heeft u dit document niet ontvangen, maar uw zoon of dochter wil wel graag mee?

Print het formulier uit en neem het ingevulde formulier mee naar trainen (inleveren kan van 21 t/m 24 maart bij de supportersvereniging).

Klik HIER om het formulier te downloaden.

drouwenerzandlogo.png supportver_vvbato.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!