Bato 1 sluit seizoen winnend af in en tegen Meeden

9651BS
MEEDEN
tel. 0598-621605

De laatste wedstrijd van het seizoen voor Bato 1 stond in het teken van afscheid. Afscheid van spelers maar ook van de trainers/leiders. Op sportief vlak was het doel om Meeden voorbij te gaan op de ranglijst en de 8e plek veilig te stellen.

Adolf die gisteren na 28 seizoenen afzwaaide begon in de basis. Het werd een waar doelpunten festijn waar Bato uiteindelijk aan het langste eind trok en de winst binnen wist te halen. Uitslag: 2-5! Adolf maakte in zijn laatste wedstrijd maar liefst 4 doelpunten. Een beter afscheid was niet te wensen voor de spits. De 5e goal werd gemaakt door Sem Dargel.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van de trainers/leiders Harold Molanus, Arie Zweep en Jan H van der Veen. Alle 3 de heren werden na afloop bedankt voor hun jaren bij het vlaggenschip van de vereniging. Ook spelers Brent Dargel, Lorenzo Klarenbeek en zoals bekend Adolf Tuin namen afscheid van Bato 1 en werden bedankt voor hun inzet voor onze vereniging.

zweep.jpgJH.jpgharold2.jpgharold.jpgselectie.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!