Aanmelden Bato 1 - Wvv 1

Beste Leden:

Inmiddels bevinden we ons helaas midden in de zo gevreesde tweede golf van het coronavirus. Het aantal besmettingen loopt weer in rap tempo op, vooral onder de jeugd. Dit heeft uiteraard gevolgen voor de wijze waarop bepaalde dingen op ons sportpark verlopen. De Veiligheidsregio Groningen is inmiddels ingedeeld in de categorie zorgelijk, wat betekent dat we aanvullende maatregelen kunnen verwachten vanuit de overheid en de virusexperts van het RIVM.

De afgelopen weken hebben we helaas moeten constateren dat het naleven van deze regels soms moeilijk te hanteren is. Daarom hebben we moeten besluiten om de regels per direct te verscherpen.

* Tijdens de trainingen kunnen we helaas geen ouders meer toelaten op het terrein, verzamelpunt (graag in acht houding van de anderhalf meter) is de parkeerplaats.
De trainers en leiders begeleiden de kinderen naar de training.
Graag thuis alvast omkleden.

* Wedstrijden kan door 1 ouder per kind worden bezichtigd, wederom op anderhalf meter afstand van elkaar.

* Per aanstaande zaterdag wordt er 2 tenten geplaatst naast de overkapping deze dient als kleedkamer voor de jongste jeugd tot 12 jaar. We adviseren met klem al onze jeugdleden om zich alvast thuis aan te kleden. Wedstrijdbesprekingen dienen op het veld plaats te gaan vinden. Ouders worden niet toegelaten in de tenten.

* Jeugd boven de 12 mogen gebruik blijven maken van de kleedkamers echter zijn deze alleen voor het omkleden, de douches zijn gesloten. Zowel voor thuis als bezoekende teams.

KANTINE:
Vooralsnog blijft onze kantine gewoon open om toch nog een bepaalde vorm van inkomsten te genereren. Ook hier gelden de regels houd 1.5 mtr afstand en volg de aangegeven route bij binnenkomst en vertrek.

Als bestuur beseffen we ons goed dat deze maatregelen niet de mooiste maatregelen zijn. Maar het voetbal staat bij ons voorop en dat willen we met elkaar zo lang mogelijk blijven doen de komende tijd. Gezien de huidige ontwikkelingen zijn we helaas genoodzaakt om deze maatregelen door te voeren. We moeten met ons allen realiseren dat corona onder ons is en helaas steeds dichter in de buurt komt.

Als bestuur danken we jullie alvast voor jullie begrip in deze en blijf vooral gezond!!

Bestuur VV Bato

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!