Corona update:
Zoals bekend zijn de regels opnieuw in korte tijd aangescherpt. we zullen ze hieronder in het kort aangeven. Wat betreft de adviezen van vorige week blijven de 2 tenten gewoon staan en gelden hiervoor de adviezen zoals vorige week hier al gemeld :
Jeugd boven de 12 mogen gebruik blijven maken van de kleedkamers echter zijn deze alleen voor het omkleden, de douches zijn gesloten. Zowel voor thuis als bezoekende teams.

Geen publiek meer toegestaan bij zowel het betaald als amateurvoetbal. Vanwege de zorgwekkende landelijke besmettingscijfers heeft de overheid besloten dat grote groepen mensen niet meer bij elkaar kunnen komen. Dat geldt ook voor sportpubliek.
Onze sportkantine gaat op slot voor 3 weken met ingang van 29-9-2020.

Alle amateurvoetbalcompetities in zowel het veld- als zaalvoetbal blijven ook de komende drie weken doorgaan volgens het huidige speelschema.

Mogen ouders naar sportwedstrijden van hun kinderen komen kijken?
Nee. Dat mag vanaf 29 september niet meer. Het doel is om de wedstrijden/trainingen zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Om die reden zijn toeschouwers niet toegestaan. Dit geldt ook voor ouders.

Wie is er wel welkom op het sportpark?
Op het publiek na zijn alle personen welkom die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs.

Ik rijd mijn kind tm 19 jaar naar een uitwedstrijd. Ben ik dan een toeschouwer?
Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdspelers (t/m 19 jaar) vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Let wel het is nit de bedoeling om nu met veel auto's te gaan rijden zodat je met teveel ouders bij een uitwedstrijd bent. Overleg samen met je trainer/leider wie er rijd!!

Ik rijd mijn kind naar een thuiswedstrijd of training. Mag ik blijven kijken ?
Nee. Als kinderen sporten op de eigen accommodatie dan vallen de chauffeurs niet onder de teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken naar de training/wedstrijd.

Geld de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten ook voor de sport?
Nee. Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt dit wel. Dit betekent dus dat iedereen na afloop van de training/wedstrijd zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaat. Zij blijven dus ook niet kijken naar een andere training/wedstrijd na afloop omdat zij dan worden gezien als toeschouwers.

We danken jullie allen wederom voor jullie begrip in deze en we kunnen het niet vaak genoeg herhalen BLIJF VOORAL GEZOND !!!
Bestuur VV Bato

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!