31 augustus 2019

Jo11-3 is een nieuw team, waarbij het voor meerdere spelers voor het eerst zou zijn dat er in wedstrijdverband gevoetbald zou gaan worden. De vraag wat dit ging opleveren, kon alleen achteraf (positief!) beantwoord worden..
9 spelers stonden klaar voor vertrek naar de 'buren' in Finsterwolde. Na een vriendelijke ontvangst bij BNC en een uitleg van de actuele spelregels door leider Jan Bijl, was het tijd om de opstelling te maken en naar het veld te gaan.
Gelijk bij het begin van de wedstrijd om 10:00 uur werden de intenties al heel duidelijk: Bato had de bal, viel aan en BNC moest tegenhouden.. Ook bij BNC speelden een aantal spelers hun debuutwedstrijd. De eerste goal van de Batauwers liet nog enige tijd op zich wachten, maar het was mooi om te zien dat er gelijk al heel goed samengespeeld werd! Bij rust hadden de teams de tussenstand van 0-4 bereikt. Gezien de gemiste kansen aan Bato-zijde had deze stand al véél hoger kunnen zijn..
Na de welverdiende rust en beker ranja in de kleedkamer werd begonnen aan de tweede helft. Deze tweede helft werd de goede lijn doorgetrokken en werd door mooie combinaties, gevolgd door goals, de score goed opgeschroefd; maar liefst 7 keer werd het doel nog getroffen door Bato. BNC scoorde met een eretreffer nog tegen, waardoor de uiterst sportieve wedstrijd eindigde in 1-11.
Woensdag 4 september om 18:30 uur speelt Jo11-3 de tweede bekerwedstrijd; thuis tegen de leeftijdsgenoten van Noordster Jo11-2.
Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!